« terug naar vorige pagina

Assistentenspreekuur en Praktijkondersteuner

Behalve de huisartsen zijn er twee assistentes en twee praktijkondersteuners werkzaam in de praktijk.

Spreekuur assistente

Op dinsdagochtend heeft de assistente een spreekuur voor o.a. het behandelen van wratten, het uitspuiten van oren, het geven van injecties, bloeddrukcontrole, uitstrijkjes, gehoortesten en het verwijderen van hechtingen. Ook hiervoor dient u een afspraak te maken.

urine controles of andere korte onderzoekjes / behandelingen kunnen de gehele week worden gedaan bij de assistente. Houdt u er dan rekening mee dat u even moet wachten tot ze tijd heeft om u te helpen.

Hart- en vaatziekten spreekuur

De assistente heeft ook een hart- en vaatziekten spreekuur, waarbij de jaarlijkse controle omtrent hart en vaatziekte wordt gedaan.

 

Praktijkondersteuner Somatiek

Onze praktijkondersteuner somatiek is Simone Suelmann, zij doet controles bij mensen met diabetes, COPD en astma, en ook cardiovasculair risico management. Ook voor begeleiding bij stoppen met roken, kunt u bij haar terecht.

Afspraak

Een afspraak bij de praktijkondersteuner somatiek maakt u ook gewoon via de assistente. Indien nodig legt zij ook huisbezoeken af.

 

Praktijkondersteuner GGZ

Onze praktijkondersteuner GGZ  Paulien Schram en Susan Reijrink. Bij psychische klachten, overspannenheid, slaapproblemen, rouwverwerking, een goed gesprek kan zij met u in gesprek. Vaak zijn een aantal gesprekken voldoende om u te helpen. Als nodig kan zij met u ook een goede keuze maken tussen de vele professionele psychische hulpverleners in de omgeving. Een verwijzing zal dan volgen in overleg met de huisarts.

Afspraak

Een afspraak bij de praktijkondersteuner  GGZ maakt u ook gewoon via de assistente. Wel wordt u dan gevraagd om een vragenlijst in te vullen.