« terug naar vorige pagina

Huisartsenpost

Huisartsenpost Oosterhout

Voor klachten over je gezondheid kun je op werkdagen terecht bij onze huisartsenpraktijk.

Als je dringend medische zorg nodig hebt als wij gesloten zijn, dan bel je de Huisartsenpost Oosterhout. De huisartsenpost is er voor klachten die echt niet kunnen wachten totdat wij weer open zijn. Je belt de huisartsenpost dus alléén als je met spoed medische zorg nodig hebt in de avonden, nachten, weekenden en tijdens feestdagen. Voor andere klachten neem je op de volgende werkdag contact op met onze huisartsenpraktijk.

De Huisartsenpost Oosterhout is geopend op maandag t/m vrijdag van 17.00 tot 08.00 uur en in het weekend van vrijdag 17.00 tot maandag 08.00 uur.

Bel altijd eerst: (0162) 435 000.

Bekijk de website van de huisartsenpost voor meer informatie over hoe je verder wordt geholpen.

Naar website Huisartsenpost Oosterhout

 

Wanneer bel ik de huisartsen spoedpost?

Wil je meer weten over wanneer je de huisartsenpraktijk belt en wanneer je de huisartsenpost belt? Bekijk dan eens de website die de huisartsen spoedposten in Noord-Brabant hebben gemaakt.

Naar website Wanneer bel ik de huisartsen spoedpost

Je vindt hier ervaringsverhalen, blogs en reportages, zoals:

“Waar je overdag de huisarts wel voor belt, maar ’s avonds niet de huisartsen spoedpost” - een reportage van huisarts (en regiearts) Willem Schopman

“Het beste van twee werelden” – een ervaringsverhaal van triagist (en oud-medewerker van een huisartsenpraktijk) Sandra van der Zande